Vacature Trailer Vrachtwagenchauffeur Binnenland Zeewolde

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de transportsector en houd je van een informele werksfeer? Dan is dit misschien jouw kans!
 
Wat ga je doen? 
Samen met je collega’s draag je zorg voor de aanlevering van diverse producten bij diverse opdrachtgevers. Je vervoert de goederen naar de locatie van de klant, je laadt en lost de trailer. Een klantgerichte instelling staat daarbij centraal.
 
Wij vragen
- In bezit van rijbewijs CE
- In bezit van Code 95 certificaat
- Enige jaren ervaring in soortgelijke

Wij bieden jou: 
Zoek je een leuke en afwisselende baan in de transportsector mét uitzicht op een vaste aanstelling? Dan is dit jouw kans op een leuke baan bij een gerenommeerd familiebedrijf in de regio! Je werkt met enthousiaste collega’s in een professioneel team en modern materieel aan de beste service voor je klanten. De werksfeer is informeel en er wordt waarde gehecht aan vakmanschap en een goede onderlinge omgang. In combinatie met de uitstekende arbeidsvoorwaarden, is deze baan een echte buitenkans!
Solliciteren?
Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je CV nar a.boeve@venvflex.nl
Contactpersoon:
Alinde : 0341-745215
 
 
Contactpersonen: 
Alinde
 

Sollicitatieformulier

* Vereist